سرطان پایان زندگی نیست

متخصصان دانشگاه‎ پنسیلوانیای آمریکا در یک مطالعه جدید تاکید کردند مصرف‎ قارچ‎ نقش‎ بسیار مهمی‎ در حفظ و ارتقای سطح سلامت‎ انسان‎ دارد. به گزارش ایسنا، این محققان تاکید کردند که قارچ حاوی ماده‌ای موسوم به "پسیلوسیبین" است که برای بدن بسیار مفید بوده و خاصیت ضد پیری دارد. محققان همچنین در بررسی‌های خود نشان داده‌اند که قارچ تاثیر معجزه‌آسایی در کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان دارد. محققان‎‎ دانشگاه‎ پنسیلوانیا می‌گویند قارچ‌ها حاوی‎‎ مقدار زیادی آنتی‌‌اکسیدان‎ هستند و مصرف‎ این‎ ماده‎ غذایی‎‎ می‌تواند خطر ابتلا به‎ بیماری‌های حاد را کاهش‎ دهد.

قارچ‌ها حاوی‎ مقدار زیادی‎ از "اوگوتیونین" نیز هستند که‎ خواص‎ آنتی‌‌اکسیدانی‎‎ بسیار قوی‎ از خود نشان‎ می‌دهند. مهم‌ترین مزیت‎ قارچ‎ در مقایسه‎‎ با میوه‌ها و سبزی‎های حاوی آنتی‌‌اکسیدان‎‎ این است‎ که‎‎ با پخته شدن‎‎‎‎ این ماده‎ غذایی‎ اوگوتیونین آن برخلاف‎ آنتی‌اکسیدان‌های‎‎ میوه‎‎ و سبزی تجزیه نمی‎‎‎شود و خاصیت‎ آنتی‌اکسیدانی خود را از دست‎ نمی‎دهد.


نوشته شده در تاريخ یکشنبه ۳ مهر ۱۳٩٠ توسط مهیار
.: Weblog Themes By :.

اسلایدر