سرطان پایان زندگی نیست

سرطان به رشد غیرطبیعی سلول های بدن گفته می شود به عبارت دیگر، هر عامل داخلی و خارجی که مکانیسم طبیعی اعضای بدن را بهم بزند سبب می گردد تا رشد آن عضو نامنظم شده و سبب بروز سرطان گردد.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ یکشنبه ٢٤ مهر ۱۳٩٠ توسط منصور ویروس

برای بیماران سرطانی نحوهء تغذیه در طول شیمی درمانی بسیار مهم است. هدف اصلی در قبل, بعد و در طول درمان , حفظ کالری کافی برای حفظ وزن بیمار, پروتئین کافی برای قدرتمند ساختن سیستم ایمنی, بالابردن توانایی بدن , افزایش تحمل بدن در برابر درمان است. در حالی که سعی میکنید کالری و پروتئین بدن خود را تامین کنید, در نظر داشته باشید که گنجاندن کمبودهای تغذیه ای در برنامه غذایی خود بسیار مهم است. از پزشک ویا متخصص تغذیه خود بپرسید که آیامی توانید مولتی ویتامین استفاده کنید.عوارض جانبی درمان ممکن است غذاخوردن را کمی مشکل کند. راهنمایی های زیرمواد تغذیه ای مورد نیاز شما را , به شما معرفی کند:



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ دوشنبه ۱۸ مهر ۱۳٩٠ توسط منصور ویروس

مصاحبه رئیس بیمارستان بیکن آقای دکتر محمد ابراهیم وحید با روزنامه استار مالزی :

وقتی سرطان به سراغ انسان می آید, آیا عکس العمل زن و مرد متفاوت است؟ آیا روش کنار آمدنشان با موضوع مانند هم و یا متفاوت است؟ آیا در بیماری سرطان جنسیت مسئلهء مهمی است؟

جواب این سوال ها ممکن است واضح باشد. در این مکان ما در مورد دو گروه از انسان ها صحبت می کنیم که در ساختار بدنی , الگوی تفکر و رفتارهای اجتماعی آنها با اتخاذ رفتاری خاص در هر جنسیت متفاوت هستند



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ جمعه ۸ مهر ۱۳٩٠ توسط مهیار

متخصصان دانشگاه‎ پنسیلوانیای آمریکا در یک مطالعه جدید تاکید کردند مصرف‎ قارچ‎ نقش‎ بسیار مهمی‎ در حفظ و ارتقای سطح سلامت‎ انسان‎ دارد. به گزارش ایسنا، این محققان تاکید کردند که قارچ حاوی ماده‌ای موسوم به "پسیلوسیبین" است که برای بدن بسیار مفید بوده و خاصیت ضد پیری دارد. محققان همچنین در بررسی‌های خود نشان داده‌اند که قارچ تاثیر معجزه‌آسایی در کاهش اضطراب در بیماران مبتلا به سرطان دارد. محققان‎‎ دانشگاه‎ پنسیلوانیا می‌گویند قارچ‌ها حاوی‎‎ مقدار زیادی آنتی‌‌اکسیدان‎ هستند و مصرف‎ این‎ ماده‎ غذایی‎‎ می‌تواند خطر ابتلا به‎ بیماری‌های حاد را کاهش‎ دهد.

قارچ‌ها حاوی‎ مقدار زیادی‎ از "اوگوتیونین" نیز هستند که‎ خواص‎ آنتی‌‌اکسیدانی‎‎ بسیار قوی‎ از خود نشان‎ می‌دهند. مهم‌ترین مزیت‎ قارچ‎ در مقایسه‎‎ با میوه‌ها و سبزی‎های حاوی آنتی‌‌اکسیدان‎‎ این است‎ که‎‎ با پخته شدن‎‎‎‎ این ماده‎ غذایی‎ اوگوتیونین آن برخلاف‎ آنتی‌اکسیدان‌های‎‎ میوه‎‎ و سبزی تجزیه نمی‎‎‎شود و خاصیت‎ آنتی‌اکسیدانی خود را از دست‎ نمی‎دهد.


نوشته شده در تاريخ یکشنبه ۳ مهر ۱۳٩٠ توسط مهیار
.: Weblog Themes By :.

اسلایدر